Sophie Van Brabant

/
/
Sophie Van Brabant
Sophie Van Brabant
Sophie Van Brabant
lid Bijzonder Comité vanaf 2022 Eekhoutstraat 17

gehuwd met Wouter Deschrijver
mama van Anouk en Stan
bediende bij Wouter Bouwt
bestuurslid Markant Ruiselede

Sophie kwam als een echte Brugse stadsmus 16 jaar geleden in het landelijke Ruiselede wonen en ze heeft er haar hart verloren!
Sophie werd hier verliefd tijdens ‘de kleine kermis’ en is intussen 17 jaar gelukkig gehuwd met Wouter.

Sophie geniet in Ruiselede van de onbezorgde jeugd die wij onze kinderen hier kunnen bieden, het veilige dorpsgevoel, het sociale leven, de vele verenigingen en natuurlijk het landelijk karakter van het dorp. “Hier zie je tenminste de verandering van de seizoenen”.

Onlangs verhuisde Sophie met haar gezin en de zaak naar de nieuwe ambachtelijke zone. Deze nieuwe ambachtelijke zone is een project waar Ruiselede terecht fier op kan zijn en waar vele zaakvoerders tevreden over spreken.

Het is goed wonen in Ruiselede en samen met de rkd-groep wil Sophie dit graag zo houden. Maar natuurlijk kan het altijd beter, een uitdaging om er samen tegen aan te gaan. Sophie haar aandacht gaat naar: het onderhoud en aanleggen van fietswegen, het cultuuraanbod in Ruiselede verruimen, handelaars, horeca en de vele verenigingen ondersteunen, toerisme promoten, jong en oud helpen waar nodig …

Daarvoor wil Sophie zich graag de volgende 6 jaar inzetten, samen met rkd, voor u.