Linda Wyckstandt

/
/
Linda Wyckstandt
Linda Wyckstandt
Linda Wyckstandt
voorzitter Bijzonder Comité en 4de schepen Tieltstraat 96 0478 659 721

gehuwd met Luc Lannoo
moeder van Wim en Dominique
oma van Babette en Margot
gepensioneerd, deeltijds coördinator logistiek in Curando.

Bevoegdheden:
voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst bevoegd voord jubilea, sociale zaken inclusief senioren, kinderopvang, gelijke kansen, mindervaliden, volksgezondheid en toegankelijkheid.

Linda is geen onbekende in de Ruiseleedse politiek daar ze reeds 6 jaar gemeenteraadslid was en 12 jaar schepen van sociale zaken en OCMW-voorzitter.
Ze kijkt tevreden terug, maar wil zich graag in de toekomst verder inzetten voor alle inwoners van Ruiselede, Kruiskerke en Doomkerke. Linda heeft jaren ervaring in de bejaardenzorg. Ze is ook nog deeltijds actief in WZC Mariawende Beernem. Zij streeft er naar om samen te werken met de VZW Bejaardenzorg Curando. Dit komt ten goede aan iedere Ruiseledenaar.

Ook de intergemeentelijke samenwerkingen, adviesraden en andere, zoals kinderopvang, jongeren enz…., die onder Linda’s bevoegdheid vallen, volgt ze correct op. Verder zet ze zich ook in voor een gezonde en veilige gemeente.

Linda vindt het zeer belangrijk om een goed beleid te voeren.
Daarbij is het belangrijk dat iedere inwoner zich goed voelt in Ruiselede en weet dat “ Het Sociaal Huis” een open huis is waar iedereen met vragen en noden terecht kan.

Steunende op haar 12 jaar OCMW-voorzitterschap en schepenambt is Linda nog steeds boordevol idealisme, dit alles voor het welzijn van de bevolking en dit via een eerlijk en open beleid.

Linda is er voor iedereen!