Frans Debouck

/
/
Frans Debouck
Frans Debouck
Frans Debouck
3de schepen Abeelstraat 13 0473 892 967

gehuwd met Christiane Françoys
vader van Christophe
opa van Lies en Nore
gepensioneerd kunstsmid

Bevoegdheden:
sport en recreatie, feestelijkheden en feestmateriaal, middenstand en economie, groen, parken, plantsoenen en begraafplaatsen, beheer en onderhoud van infrastructuur

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 1988 stelde Frans zich voor de eerste maal kandidaat op de lijst van wijlen Marcel Dupont en werd verkozen als OCMW-raadslid.

Frans zetelde intussen al twaalf jaar in de OCMW-raad en achttien jaar in de gemeenteraad waarvan de laatste zes jaar als schepen.
Frans was twaalf jaar afgevaardigde van de gemeente bij verschillende intercommunales:TMVW, Gaselwest, ERSV, Gemeentelijke Holding, Eandis …

Naast zijn schepenambt is Frans nog op vele vlakken actief. Hij is voorzitter van het gemeentelijk feestcomité dat instaat voor de succesvolle driejaarlijkse Molenfeesten, de slimste stratenquiz en andere activiteiten. Hij is de stichter en voorzitter van wandelclub “de Molenstappers” en bestuurslid van wielerclub Ruiselede Sportief. Hij neemt actief deel aan het verenigingsleven bij Tuinhier, de Sint- Elooisgilden van Ruiselede en Doomkerke, Neos, VL@S en OKRA.
Frans is medeoprichter, lid en medewerker van het comité “Het rommelt in het park”.

Kortom, Frans is een bezige bij en heel wat verenigingen kunnen altijd rekenen op zijn daadwerkelijke hulp en materiële steun.

Gedreven, vol van inzet en gesterkt door zijn politieke ervaring wil Frans graag onze prachtige gemeente verder helpen besturen in het belang van iedere Ruiseledenaar. Daarom rekent hij verder op uw vertrouwen en steun!