Sylvia Konior

/
/
Sylvia Konior
Sylvia Konior
Sylvia Konior
Brandstraat 60 0474 228310

gehuwd met Johan Reynaert
moeder van Babette, Jens, Svea en Louka
fotograaf-kunstenaar

Sylvia Konior is een bezige bij die sinds 2006 in Doomkerke woont. Sylvia steekt graag haar energie in het dorpsleven. Zo heeft ze samen met twee vriendinnen negen jaar lang de kerstmarkt van Doomkerke georganiseerd. Ze is bestuurslid van KVLV Doomkerke waar ze een frisse wind laat waaien om vrouwen samen te brengen. Het actieve dorpsleven met participatie voor iedereen draagt ze hoog in het vaandel.

Als fotograaf en kunstenaar is, wil ze zich engageren om het culturele aanbod te vergroten.

Haar aandacht gaat ook naar het openbaar vervoer: niet alleen de schoolgaande jeugd, maar ook ouderen hebben een goed openbaar net nodig in landelijke gemeenten. Bij wegenwerken is Sylvia Konior voorstander van een zo snel mogelijke afwerking van de projecten, zodat de hinder voor de inwoners en de handelaars in de werfzones beperkt blijft.
Aangezien de jeugd onze toekomst is, streeft Sylvia ernaar om de jeugdbewegingen te ondersteunen en te begeleiden bij hun activiteiten.

Ruiselede, Doomkerke en Kruiskerke vormen samen de mooie gemeente, waarin we leven. In een eerlijke samenwerking wil Sylvia met rkd proberen om de dorpskernen nog dichter bij elkaar te brengen en te werken aan een toekomstig Ruiselede waar er plaats is voor iedereen.