Mattias Van de Steene

/
/
Mattias Van de Steene
Mattias Van de Steene
Mattias Van de Steene
gemeenteraadslid Groenestraat 31a 0492 900 355

gehuwd met Severine Dumoulin
vader van Merel en Celeste
productieplanner bij Poco Loco Roeselare

Mattias staat voor zijn tweede legislatuur. De afgelopen 6 jaar zetelde hij in de gemeenteraad en was hij afgevaardigde voor de gemeente bij Gaselwest.

Zijn jeugdjaren waren goed gevuld met de lokale en provinciale KLJ-werking. Hij was sportief actief als voetballer bij GL Ruiselede en later bij FC Doomkerke.
Buiten zijn beroepsleven en zijn gezin, is Mattias ook in het sociale leven een bezige bij. Hij zit al bijna 10 jaar in het bestuur van FC Doomkerke en sedert een 4-tal jaar zetelt hij ook in het bestuur van Landelijke Gilde Ruiselede. Waar het kan, etaleert hij zijn bereidwillige medewerking. Vanuit zijn studies en job heeft hij vooral oog voor organisatie en planning. Dankzij zijn kinderen heeft hij nu ook meer interesse voor de volleybalclub Pervol en de Chiro.

Het is duidelijk dat zijn grootste passies sport, jeugd en landbouw zijn en dat dit de belangrijkste aandachtspunten zijn van zijn politieke engagement.

Mattias voelt zich een trotse inwoner van Ruiselede. Een aangename, bloeiende en groeiende gemeente. Gedreven door een gezond idealisme, weliswaar met oog voor de realiteit, wil hij zich engageren in het dagdagelijks bestuur van de gemeente. Vriendschap, collegialiteit en sociaal leven draagt Mattias hoog in het vaandel.

Een goed bestuur begint bij een goed gesprek en een luisterend oor, openstaand voor een andere mening.

Mattias vraagt uw stem om zijn ambities waar te maken voor een sociale en sportieve gemeente waar iedere inwoner zich thuis voelt, waar iedereen terecht kan en trots op kan zijn.