Julie De Coster

/
/
Julie De Coster
Julie De Coster
Julie De Coster
gemeenteraadslid Bruggestraat 72

dochter van ex-gemeenteraadslid Veerle Lanssens en Jörgen De Coster
digital marketeer bij Roularta Media Group

Julie verliet het Bijzonder Comité en kwam in de gemeenteraad op 21.11.2021, ter vervanging van Mattias Van de Steene

“Tel de dagen niet, maar laat de dagen tellen.”
Met deze uitspraak wil Julie vol enthousiasme beginnen aan haar politieke debuut. Iedereen kent haar als een goedlachse meid die zeker niet bang is om een uitdaging aan te gaan.
Julie is er helemaal klaar voor om de fakkel van haar moeder over te nemen. Ze wil zich engageren voor de inwoners van Ruiselede, Kruiskerke en Doomkerke, met een luisterend oor te bieden voor hun vragen en noden. Ze wil een politica zijn die de inwoners tegemoet komt en niet omgekeerd.

Cultuur en andere activiteiten, die de inwoners van Ruiselede samen brengen zijn zaken die Julie hoog in het vaandel draagt. Daarom wil ze een uitbreiding van het lokale cultuurbeleid op de agenda zetten.

Ze wil iemand zijn die bruggen slaat en geen muren bouwt. Problemen wil ze breed aanpakken door er alles aan te doen om andere instanties mee rond de tafel te brengen.
Verder streeft Julie naar een verkeersvriendelijke gemeente, een degelijk en goed georganiseerd jongeren- en seniorenbeleid en de creatie van een gezond ondernemingsklimaat.
Julie gaat verder met rkd, met u en voor u!