Ernest Opsomer

/
/
Ernest Opsomer
Ernest Opsomer
Ernest Opsomer
lid Bijzonder Comité Aalterstraat 47

zoon van Bart Opsomer en Ann Lanckriet
gediplomeerd kelner-kok

Ernest is geboren op 12 september 1996 in Deinze en gedoopt te Kruiskerke. Hij is een trotse inwoner van Ruiselede. Zijn zus Emilie heeft ondertussen het ouderlijk huis verlaten maar Ernest woont in de Aalterstraat samen met zijn mama Ann Lanckriet en nonkel Carlos Lanckriet. Zijn papa, Bart Opsomer uit de Groenestraat is zelfstandig schilder.

Na zijn lagere school in VBS De Linde in Doomkerke, volgde Ernest twee jaar middelbaar in Instituut Sancta Maria te Ruiselede en liep daarna school in Hotel-en toerismeschool Spermalie te Brugge. Hij studeerde af als kelner-kok. En is nu enthousiaste werkkracht bij Joachim Boudens en Gert De Mangeleer in Bistro LESS in Brugge.
De weinige vrije tijd die hij over heeft, vult hij met recreatief wielrennen met vrienden, gezellig tafelen, een glaasje drinken en af en toe een stukje van de wereld zien.

Bij de vraag of hij aan de Ruiseleedse politiek wilde deelnemen, zei hij volmondig “ja”. Hij is gedreven om het politieke leven beter te leren kennen en een luisterend oor te zijn voor de noden van alle inwoners. Ook wil hij zich graag inzetten voor de actieve Ruiseledenaar.